Hudvård

M PICAUT TRAVEL KIT

TRAVEL

När jag var och lunchade med fina Mette (grundaren av fantastiska M Picaut) så visade hon mig deras senaste tillskott, M Picaut travel kit som jag verkligen jublade över! Deras supersnygga glas förpackningar är lite krångliga, tunga och stora att bära med sig på resor så detta kit är perfekt! Är också bra om man aldrig har testat på märket förut och inte vågar köpa på sig hela kitet.

Det är verkligen många som jublar över produkterna och i necessären får man på ett litet ark ett urval av lovord om produkterna och hur bra de är.

Psst . . snart lanseras en nyhet som får mig att hoppa högt! Kommer berätta mer så fort jag får lov 🙂 Stay tuned!

Resekitet finns bl a på Eleven.se och kostar 149 SEK

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 3976

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *