Kroppsvård

RITUALS – ZENSATION DUSCHSKUM

IMG_7817

Himmelrike på flaska, det är vad jag kallar denna duschkräm för!

Ibland är jag riktigt less på min blogg för att det är så mycket som måste hinna testas och så många nitar man slösar sin tid (och sin hy för ). Men ibland dyker det upp guldkorn som detta som gör att man får upp bloggångan igen. Detta underbara duschskum. En liten klick duschgelé förvandlas till skum i min hand och det sprider sig en fantastisk doft av körsbärsblomma som håller sig länge på huden. Jag kan inte låta bli att sniffa på handen länge.

IMG_7819

Rituals duschskum kostar 85 SEK och finns att köpa på bl a deras HEMSIDA.

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 3963

4 svar till “RITUALS – ZENSATION DUSCHSKUM”

 1. Anki skriver:

  Den gick inte att köpa i Sverige nu…lät ju ljuvlig

  • Tanci skriver:

   Åh nu såg jag det 🙁 synd men om du bor i Sthlm el Gbg så finns det Rituals butiker där du kan sniffa och handla.

 2. Honi skriver:

  Har också denna, den är uuuunderbar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *