Parfym

VIKTOR & ROLF BONBON EDP

klar

Bonbon är de första parfymen som jag testar från Viktor & Rolf och den beskrivs som en doft som luktar bl a karamell, mandarin, svartvinbär och jasmin. Bara den beskrivningen skulle få mig att rygga innan jag ens har testat den då jag inte gillar för söta dofter och blandningen av svartvinbär och jasmin är inte en favoritkombo. Men jag har faktiskt kommit på mig själv att frenetiskt dofta på handflatan efter applicering och njuta. Söt men samtidigt charmig och feminin och påminner mig lite om Pink Sugar parfymen från Aquolina som jag gillar.

Bonbon finns att köpa på bl a Kicks och kostar 845 SEK/50ml

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 3976

Ett svar till “VIKTOR & ROLF BONBON EDP”

  1. Tova skriver:

    Om du tröttnar är jag sugen på den 😉 vågar inte köpa den och finns ingenstans i närheten jag kan lukta på den 🙁

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *