Kroppsvård

BIODROGA SPA DELUXE

fsd

Biodroga är ett nytt märke för mig och de första som jag har testat är två produkter från Spa Deluxe serien, en ”guldolja” för hår och kropp och en ”fluid” som ger fint glow/skimmer.

Båda doftar heeelt fantastisk och jag har redan använt guldoljan på benen och på armarna i några dagar som gav ett riktigt fint skimmer. Fluiden har också skimmer men mycket subtilare så det var svårt att fånga på bild men det har en riktigt lätt vattnig konsistens och sjunker in på sekunden samt innehåller även hyaluronsyra som ska hålla huden återfuktad länge

IMG_7773

Guldoljan och fluiden kostar 499 SEK/st och finns att köpa på bl a Nailsbodybeauty.se

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 3963

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *