Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 PURMINERALS DOUBLE EGO MASCARA – Beauty By Tanci
Mascara

PURMINERALS DOUBLE EGO MASCARA

DOUBLE EGO

Nästa mascara i testet är Purminerals Double Ego mascara och jag måste börja med att säga att Purminerals är ett av mina favoritmärken när de gäller makeup. Jag älskar deras foundations, skuggor, bronzers och puder. Därför blev jag riktigt besviken när jag testade Double Ego mascara! Det är inte många mascaror som inte funkar på mig men denna är faktiskt en av de sämsta jag har testat. Men först så ska vi se vad beskrivningen säger;

”Svart 2-i-1-mascara med dubbeleffekt och en unik reglerbar borste som gör det möjligt för dig att bygga upp precis den volym eller längd du vill uppnå. Vill du förlänga fransarna vrider du på handtaget så att borsten blir lång; vill du istället bygga upp volym är det också bara att vrida på handtaget, så blir borsten kortare. Borsten har dessutom en separerande kam. Den är vattenresistent, fiber- och klumpfri och innehåller E-vitamin som ger näring åt fransarna. Double Ego ger långa, täta och svarta fransar som aldrig förr.”

PURBERFRE

Okej, vi börjar med borsten… om jag har den ”korta varianten” som ska ge volym så händer det inte så mycket med fransarna. Om jag ”vrider” på borsten för att få den sk längden så sticker jag mig ofta i ögat med stråna och mycket av mascaran kommer också lite överallt på ögonlocket. Det kommer för tok mycket på borsten och jag får en blandning av spindelben, klumpar och pandaögon. Enda pluset är att den har E vitamin som ska ge näring åt fransarna men det räcker inte för att jag ska använda denna igen. Det höga priset gör att den inte ens kommer få 1 av 5 hjärtan av mig.

hjärta_0

Finns bl a på Hudoteket.se och kostar 295 SEK

 

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4016

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *