Kroppsvård

MALIN+GOETZ – Peppermint Body Scrub

BS
Nu vill jag tipsa er om en för mig ny sommarfavorit i duschen! Den heter Peppermint Body Scrub från MALIN+GOETZ och är en svalkande koppsskrubb för alla de där varma dagarna då man vill kyla ner sig en aning.
Skrubben är grön till färgen, doftar lätt av mint och har små men många skrubbkorn som varsamt tar bort döda hudceller utan att irritera huden som blir len och fräsch.
Jag använder skrubben på armarna, benen och på magen ungefär 2 gånger per vecka när jag står i duschen. Skrubben löddrar lätt vilket gör att den är smidig att använda och när man sedan sköljer av den så har man kvar en underbart kylande känsla på huden som passar perfekt när det är riktigt varmt ute 🙂


Skrubben går att köpa HÄRr 289 för 220 ml.

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 3963

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *