Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 NY DESIGN – Beauty By Tanci
Okategoriserade

NY DESIGN

asdasfdgtrfh

Nu är den nya designen nästan klar :)! Det har varit skönt att ta en paus tills allt har blivit fixat och nu är det bara några detaljer kvar. Designern av bloggen heter Ida och hon har en blogazine och en blogg som heter ADARAS. Så grym e hon!

Vad tycker ni? 🙂 Något ni har att anmärka på? Snart börjar bloggandet som vanligt och jag har hittat massa nya favoriter. Så kom igen…kom gärna med lite feedback :)! En av dessa kommentarer kommer få en liten goodiebag hem som tack för synpunkterna.

Kram

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4016

7 svar till “NY DESIGN”

 1. Kajalpennan skriver:

  Den är väldigt tjusig och luftig men har ett par kommentarer. Jag surfar alltid mobil så ha det i åtanke.
  – man får skrolla en del för att komma till kommentarsfältet. Först kommer ”kanske gillar du” sedan snart därefter nått om dig följt av ett par relaterade inlägg. Först därefter kommer kommentarsfältet.
  – jag är personligen allergisk mot ”continue reading” Avföljer alla sånna oavsett hur bra bloggen är i övrigt. Hoppas mao att du ändrar dig på den punkten

 2. Honi skriver:

  Har också väldigt svårt för ”continue reading” så det hoppas jag också att du ändrar dig på! Det blir för mycket jobb att klicka sig in på varje inlägg. Tycker annars att det blev väldigt tjusigt och luftigt!

 3. EMMAWHO skriver:

  Jättefräscht! 🙂

  Mailade dig förra fredagen, har du fått mailet?

 4. Elin skriver:

  Jag tycker webdesignen ser snygg och proffsig ut! Dock läser jag nästan alltid bloggar på appen Bloglovin så märker normalt inte av hur hemsidan ser ut 🙂 Om jag alltid läste den på hemsidan skulle jag nog dock hellre se hela inläggen direkt istället för att behöva klicka mig vidare på ”Continue reading”.

  Tips på ev upplägg för inlägg som iaf jag skulle vilja läsa:
  – Jag älskar listor av alla slag, så t ex topp 3 favvo-dagkrämer, 10 tips för en snygg men enkel festfrisyr, dina mest använda beautyprodukter genom åren osv 🙂
  – Budget vs. lyx! Alltid kul.
  – Steg för steg till sminkningar, du som är utbildad MUA kan nog ge bra tips till oss dödliga 🙂
  – Gör det själv-grejer att fixa hemma om du har något tips, jag brukar t ex göra egen bodyscrub om det kniper med socker, olivolja och någon god essentiell olja 🙂

  Annars tack för en toppenbra blogg!

 5. tova skriver:

  väldigt snygg 🙂
  dock gillar jag inte när man måste trycka på inlägget utan vill gärna kunna läsa alla och scrolla ner ist för att man måste gå in på varje inlägg.

 6. Elin skriver:

  Håller med alla ovan som säger att continue reading känns rätt onödigt, annars måste jag säga att det blev riktigt ljus och fint! 🙂

 7. Beautybylinda skriver:

  Håller med föregående ang ”continue reading” vore bra om man kan läsa hela inlägg utan att behöva klicka in på varje. Designen tycker jag blev jättefin 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *