Kroppsvård

Yves Rocher – Botanical Slimming Key

Yves-Rocher
För lite drygt en månad sedan började jag testa en ny serie från Yves Rocher som kallas Botanical Slimming Key. Serien består av tre produkter som alla ska bidra till att figuren och huden blir fastare och slätare.
• Exfoliating Gel – Är en förberedande kroppspeeling som varsamt exfolierar huden så att serumet lättare kan tränga in och verka.
• Complete Slimming Serum – Är en kroppslotion som sägs hjälpa kroppen att öka fettminskningen, reducera celluliter och göra huden slätare.
• Défiligne Botanical Slimming Key – Är ett kosttillskott som bland annat ska hjälpa kroppen att bryta ner fettdepåerna.Två gånger i veckan har jag noga skrubbat kroppen i duschen med peelingen som doftar väldigt gott av något som påminner mig om godis. Den har en skön konsistens och många små korn som gör peelingen effektiv och behaglig.Varje morgon och kväll och efter varje peelande dusch har jag smörjt in mig med lotionen på alla problemområden med cirkulära rörelser. Flaskan har en praktisk pump och lotionen går snabbt in i huden. Doften är inte den godaste men väldigt svag så den försvinner snabbt från kroppen.

Kosttilskottet fick jag tyvärr inte med att prova.

Föra att kunna ge er en så sann bild som möjligt av dessa produkter så mätte jag upp min kropp på alla de ställen där jag gärna sett en slimmande effekt så som lår, rumpa och överarm. Tyvärr måste jag meddela att inget mått minskat och även min vikt är konstant. Trots att jag inte fick någon slimmande effekt så kan jag ändå rekommendera de produkter jag testat då jag känt mig väldigt fräsch, len och återfuktad under testperioden.
Kroppspeelingen kan köpas HÄR  för 99 SEK för 150 ml.Kroppslotionen kan köpas HÄR för 179 SEK för 150 ml.Drycken kan köpas HÄR för 129 SEK för 480 ml.

Silvia

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 3963

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *