Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 RESA MED LCC – Beauty By Tanci
Hår

RESA MED LCC

IMG_8043

Jag älskar reseförpackningar, inte bara när jag reser utan även när jag är här hemma. De tar mindre plats, man gör slut snabbare på produkt och kan snart testa ny igen samt att man kan enkelt ta med den i handväskan om man skulle vilja!

Torrshampo är en sådan produkt som jag gärna går med runt i handväskan faktiskt. Mitt långa hår blir ganska snabbt platt och volymlöst så det är enkelt att bara spraya lite i rötterna och lyfta. Good to go ger en fin volym utan att kännas för strävt. Fixie Dust har en fin /medium stadga och känns ganska naturlig i håret. Liiite för lätt för min smak.

Pixie Dust doftar ”sweet caramel” och nja, den är inte en storfavorit hos mig. Håret ska dofta ”rent och shampoaktigt” och inte karamel!! Samma med Good to go… de doftar söt kolafudge som är lååångt ifrån det jag vill mitt hår ska dofta.

Produkterna finns på Nordicfeel och kostar 79 SEK/St

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4016

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *