Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 CND VINYLUX – PARADISE 2014 – Beauty By Tanci
Naglar

CND VINYLUX – PARADISE 2014

IMG_7225

Jag vet att jag är ganska sen med att rapportera om dessa nagellack men det är för att jag inte har kommit på om jag gillar dem eller inte! Detta är alltså ett tvåstegs system med själva nagellacket som har ett inbyggt baslack och ett överlack som ska ge glans och 7 dagars hållbarhet.

Här nedan ser ni en närmare bild på alla färger som jag har fått och tyvärr råkade jag fota andra nyanser än bara ”paradise” så om de inte ingår kommer detta att stå bredvid.

cnd1

Från vänster; Electric Orange, Rubble (inte paradise), Bicycle Yellow, Lush Tropics och Cerulean Sea.

cnd2

Från vänster; Sultry Sunset, Tango Passion och Dark Lava (inte paradise)

Man ska alltså först applicera 2 lager av baslacket/färglacket och sedan ett lager av Top Coat. Därefter ska man vänta i 8,5 minuter tills allt har torkat.

IMG_7230

Så vad tycker jag? Jo, första gångerna jag applicerade så valde jag ett nagellack som var tjockt och segt (måndagsexemplar?) och det blev inget fint resultat. Men sedan valde jag ett som var finare i konsistensen och visst det blev supersnyggt.

Hållbarheten var bra, ca 5 dagar för mig vilket är mycket mer än med vanliga lack. Jag ÄLSKAR att man kan ta bort det med vanlig remover! Så ja, TUMMEN UPP!  Sen är de färgerna ovan inte så mycket min kopp te (förutom Electric Orange) så det var kanske även därför jag inte blev så uppspelt från början.

Finns att köpa bl a på Nailsbodybeauty.se där lacken kostar 139 SEK/st

 Vad tycker ni? Har ni testat CND Vinylux? Vad tycker ni isf?

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4016

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *