Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 bareMinerals Firming Eye Treatment – Beauty By Tanci
Ögon

bareMinerals Firming Eye Treatment

IMG_8171

Jag kommer att skippa ”beskrivningen” av denna kräm för den tycker jag är framtaget av och för hudexperter med en förkärlek för komplicerade ord.

Men det som jag vill pusha på är att den är fri från parabener, parfym och artificiella oljor och känns riktigt skön på huden. Den ska ge näring samt skydda och ge ökad fasthet men då jag inte har så stora problem under ögonen, vill jag helt enkelt ha en skön kräm som sjunker snabbt, som återfuktar och kanske ger en liten uppljusning (vilket denna dock inte gör).

För någon som inte har problem under ögonen (än tack o lov) så är den liiite i det dyraste laget, 479 SEK /15ml på Lyko men annars så kan man ju även utvärdera annat och sedan se till priset.

 

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4016

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *