Kroppsvård

THE BODY SHOP WILD ARGAN OIL

bild 2

Nu har äntligen efterlängtade Wild Argan Oil kollektionen från The Body Shop landat hos mig och jag kan säga att hela lägenheten doftar helt fantastiskt! Detta är dock inte något för de svaga då produkterna doftar ganska mycket parfym men jag ääääälskar dem!

I kollektionen finns:

Body Butter(200ml/185sek), Radiant Oil (125ml/225sek), Bubbling Bath(250ml/160sek), Rough Scrub(200ml/195sek), Body Lotion (250ml/155sek), Shower Gel(250ml/85sek), Massage Soap (150g/75sek), Miracle Solid Oil(50gr/145sek) och Solid Oil Lips (20ml/95sek).

bil

Tvålen ovan är riktigt skön att använda i duschen och ger samtidigt en härlig massage när man använder den och skrubben rivs rejält vilket jag ÄLSKAR på kroppen. En till favorit är härliga Radiant Oil som doftar underbart samt ger fin glow. Synd att den inte kom ut i början av sommaren:)

Produkterna lanseras 27/8 i TBS butikerna.

Vet ni, jag testade nu att ta bilder med min Iphone5 och de blev ju super 😀 så enkelt att kunna ta bra bilder och bara skicka över till mailet och slippa sd kort fram o tebax. 🙂

 

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 3963

2 svar till “THE BODY SHOP WILD ARGAN OIL”

  1. Lackert skriver:

    Den vill jag provnosa 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *