Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 I MITT BADRUMSSKÅP – Beauty By Tanci
Hudvård Karin Herzog

I MITT BADRUMSSKÅP

Åhoj vad många produkter jag har i mitt badrumsskåp och det är ingen idé att visa allt utan kanske endast det som jag just nu använder mig av.

IMG_8386

Aloe Vera Deep Cleanser från Ole Henriksen som rengör min hy ordentligt utan att irritera för mycket. Passar bra till normal/blandhy nu till sommaren men sedan kommer jag köra på något mer fuktgivande.

IMG_8387

Jag kör alltid med två ansiktsvatten åt gången! Active Pureness från Comfort Zone som doftar underbart, är fräsch och verkar porsammandragande samt Vitamin E Face Mist från The Body Shop som jag använder när huden känns lite stram o glåmig.

IMG_8393

Just nu har jag snöat in mig på serum av olika slag och nu använder jag Diors Capture Totale One Essential som är så lyxig att man man knappt vågar tänka på vad den kostar för då kanske man slutar användningen och låter den fina flaskan bara stå snyggt i badrummet (ca 950sek/30ml).

La Roche Posay är en otippad storfavorit här hemma och jag har haft denna tuben såå länge i min ”att testa låda” utan att ens bry mig om att ta upp den. Nu i somras behövde jag något riktigt bra fuktgivade och då fiskade jag upp den och det blev ”love at first sight”. Den ska vara för känslig och torr hud men min bland/normalhy ÄLSKAR den lika mycket och jag upplever den ändå väldigt lätt i konsistansen, den sjunker in snabbt och jag får heller inga utbrott och finnar.

Sist men inte minst min favorit som jag nu har kört i en EVIGHET. . . Oxygen Cream från Karin Herzog som jag just nu använder punktvis där jag vet att jag kan få utbrott/problem med huden (just nu hakan och runt munnen). Om ni har missat alla mina inlägg om KH genom tiderna så finns de att läsa HÄR och där finns även en före och efter bild på hur min hy var när det var som värst samt efter när produkterna hade hjälpt.

Lite nyfiken… vad använder ni JUST NU därhemma? Är ni skönhetsbloggerska så kanske ni kan visa upp produkterna i bloggen? Annars kanske lämna en kommentar här! 🙂 så nyfiken!!!

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4016

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *