Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 JOHN FRIEDA LUXURIOUS VOLUME – Beauty By Tanci
Hår

JOHN FRIEDA LUXURIOUS VOLUME

IMG_8144

Senaste hårvården som jag nu har testat har varit John Frieda Luxurius Volume produkter och ovan ser ni shampo, balsam och ett torrshampo.

Jag är helt upp över öronen förälskad i schampot  just för att mitt hår blir lent och fint direkt efter schamponering! Ofta när jag använder volymschampo på mitt långa hår så känns håret strävt innan man har applicerat balsamet men efter detta så är det jättemjukt och detta känner man direkt när man jobbar med det. Vet inte hur jag ska beskriva det  haha… men om ni testar det så kommer ni förstå vad jag menar.

Produkterna har en behaglig och fräsch doft som länge håller sig inne i håret och efter några dagar är det bara att spraya lite torrschampo i rötterna och man behöver inte tvätta håret så ofta. Torrschampot är också en goding som ger fin volym utan att kännas strävt eller klibbigt. MEN bara dessa tre produkter räcker inte för mitt långa hår blir ändå ganska snabbt platt efteråt och jag  (behöver en mousse, lotion eller något annat liknande) om volymen ska hålla i sig. Så det funkar inte att få volym endast med dessa produkter men de har ju fler produkter i sitt sortiment (både mousse och blowdry lotion) som man kan kombinera dessa med HÄR.

Hade de tänkt på att även skicka med det så hade jag kunna prata något om just ”volymen” som är huvudgrej med dessa produkter men ujst nu är det bara ett riktigt härligt schampo/balsam som gör det den ska…rengör och återfuktar!

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4016

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *