Hem/Inredning Kroppsvård

L’OCCITANE RELAXING PILLOW MIST

IMG_8346

L´OCCITANE har lanserat en helt ny ”relaxing” serie och jag har fått hem 3 produkter som jag kommer att visa er snart men jag måste snabbt visa er storfavoriten av dessa tre som är ”Relaxing Pillow Mist”.Den innehåller eterisk olja av lavendel, bergamot, mandarin, söt apelsin och geranium som gör att man ska slappna av och finna ro.

Jag sprayar för fullt på lakan, kuddar och även lite på kläder! Nu när dottern håller på o få tänder är avslappning ett MÅSTE för att orka med dagen. Min lilla flaska är redan snart sluuut  🙁

Finns på L´OCCITANES hemsida och kostar 195SEK/100 ml

 

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 3963

2 svar till “L’OCCITANE RELAXING PILLOW MIST”

  1. Kerstin skriver:

    Låter verkligen som en klockren produkt för oss trötta mammor 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *