Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 MAC VIVA GLAM RIHANNA II – Beauty By Tanci
Läppar MAC

MAC VIVA GLAM RIHANNA II

IMG_8412

MAC fortsätter sitt samarbete med Rihanna och när jag först såg utskicket blev jag helt till mig för jag tänkte mig att det var en vavooom röd nyans (som de har varit hittils) och när jag öppnade så visste jag inte om jag skulle gråta eller skratta haha!

Visst, jag är makeupartist och ”ska” kunna få användning av alla nyanser…men denna mauve färg som dessutom är i ”frost” blir sååå konstig på mina läppar att jag inte förstår vem (förutom kanske Linda Hallberg eller Rihanna) skulle kunna använda den och se FAB ut!

IMG_8416

Anledningen till att jag är så ”bitter” över färgen är att som vanligt som med alla Viva Glam produkterna så går pengarna oavkortat till MAC ´s fond för drabbade av HIV/AIDS… och om det inte är ”användbara” produkter så kommer de ju inte säljas lika bra och det blir mindre pengar i fonden. Tänker jag rätt nu eller?

Jag funderade en stund om jag skulle visa hur de ser ut på eller inte och skönhetsbloggaren i mig tog över kommandot och visst, here it is!!

IMG_8427klr

Även om kanske läppstiftet inte är så användbart så är Lipglasset riktigt fint med skir finish och skimmer i. Produkterna kommer finnas till försäljning 11 September där ett läppstift kostar 195SEK och ett lipglass kostar 185SEK.

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4016

7 svar till “MAC VIVA GLAM RIHANNA II”

 1. Maria skriver:

  Usch! Ve och fasa vilken ful nyans. Men förhoppningsvis passar den några lyckliga 🙂 Jag har en fråga till dig som makeupartist. Jag har otroliga påsar under ögonen, och äger en ”Touche Eclat”, men VAR ska jag lägga highlightern för att ta bort fokus från mina påsar? Jag tycker detta är jättesvårt.. Frågade idag på YSL-disken men fick inga bra svar direkt 🙁 Kram

  • Tanci skriver:

   Hej Maria. Är det mycket mörkt under också eller bara påsar. Om det är mörkt rekommenderar jag först även en lite täckande concealer?

   Highlighter används ju mest för att ”framhäva” drag i ansiktet. Touche Eclat är ju en concealer med ljusreflekterande pigment MEN som du säger kan användas som en highlighter också. Så den kan du använda både där du vill framhäva och dölja. Just påsar är svårt att dölja och där hade jag rekommenderat att köpa även en uppstramande ögonkräm som hjälper till. Du kan dämpa dem då genom att applicera highlightern där påsarna är. Det funkar så enkelt som att ljuser faller dit och reflekteras… och då blir ju det området ljusare och syns mindre. Mer än så kan den inte göra tyvärr. Du kan även använda den på kindben för att framhäva dem och på nästipp likaså!

   Testa även att lägga din ögonkräm i kylen och applicera lite innan highlightern för att svalka och på så sätt dämpa dem. Hoppas du fick lite hjälp? Hör av dig om det är något mer du undrar. Kraam

   • Maria skriver:

    Jag har inte så mycket mörkt, utan mest lite påsar som jag vill lura bort.. Tack för tipsen! Jag har lagt in ögonkrämen i kylen och idag ska jag prova att ”dra” ut highlightern lite mot kindbenen. Tror mitt misstag är att jag lägger den på ett för litet område och lite på fel plats, då jag upplever att jag istället framhäver mina påsar. Ska testa lite idag! Ha en trevlig helg och tack så mycket för hjälpen 🙂 Kram

 2. Lackert skriver:

  Jag tycker faktiskt att färgen ser rätt fräck ut 🙂 Inget jag skulle använda då jag knappt använder läppstift och när jag gör det är det nåt neutralt bara

 3. Shortylegsbeauty skriver:

  Personligen gillar jag nyansen MEN du har så rätt.. varför i friden släpper de en nyans som denna. Tror knappast många kommer springa till M.A.C och köpa den just med tanke på att jag inte tror att den faller så många i smaken. Viva Glam är ju en otroligt viktig och fin sak som de har så tycker nog de borde satsa på mer gångbara nyanser. Finns ju hur många färger som helst de kan leka med 🙂
  xx

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *