Kroppsvård

ACO LIMITED EDITION ORANGE BLOSSOM

IMG_8395

Jag älskar när pr byråer och skönhetsmärken lägger lite tanke och är lite fyndiga bakom ett utskick/ produktpresentation för då gör nyheten ett mycket större intryck! Så var det när jag hämtade ut denna vackra ”bokformade” låda som innehöll två av ACOs Limited Edition nyheter ”Orange Blossom” som består av en bodylotion och en duchkräm.

IMG_8396

När man öppnade lådan möttes man av denna härliga blomkreation med de två flaskorna i mitten. LOVELY!

I år firar ACO 75 år och i samband med jubileet så har tagit fram denna serie med doft av underbar apelsinblomma och ett naturligt innehåll av kakaosmör.

Underbara produkter som återfuktar fint med en fantastisk doft som jag absolut tycker att ni ska spana in.

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 3963

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *