Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 UNITE HAIR PERFUME – Beauty By Tanci
Hår Okategoriserade Parfym

UNITE HAIR PERFUME

IMG_8435

Om man inte tycker att schampot doftar tillräckligt eller om man vill fräscha upp håret mellan tvättar så kan man använda sig av sk hårparfymer. Unites variant är sulfat&  parabenfri och ska ge lyster till håret. De innehåller närande solrosfröextrakt som ska fungera som UV-skydd och skydda färgat hår

Det finns två dofter, Bianca (citrusdoft) och Alanna (blomdoft) och båda har fått sina namn av grundaren Andrew Dales döttrar.

Jag har fått hem Alanna och den är en ganska stark blommig doft som sedan efter någon halvtimma lägger sig och blir perfekt i håret. Doftar bara fräscht och rent men ändå lite sensuellt och vårigt. Håret blir mjukt och längderna får fin glans.
Akta bara för att överdosera väldigt enkelt (har gjort det 3 gånger nu) men då blir det för fett och för mycket doft.

Hårparfymerna kostar 495 SEK och finns hos återförsäljare HÄRRekommenderat utpris: 495 kr

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4011

Ett svar till “UNITE HAIR PERFUME”

  1. […] Har ni hört talas om hårparfym? Det hade inte jag förrän Unite lanserade sin lyxiga doft för håret. Ända sedan jag läste om dem i våras har jag velat sniffa på de båda varianterna och förra veckan fick jag chansen. På det mycket trevliga eventet för bloggare och frisörer fanns testers på parfymerna och jag föll direkt för Bianca. Jag blev så exalterad över Bianca att jag inte ens sniffade på den andra, så jag kan ju inte svära på att jag valde “rätt”. Bianca doftar iaf underbart av citrus och har en lite manlig ton, om man får säga så. Den andra doften heter Alanna och doftar blomma. Tanja har skrivit om den HÄR. […]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *