Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Pürminerals Correcting Primer Illuminate & Glow Limited Edition – Beauty By Tanci
Bas/Foundation

Pürminerals Correcting Primer Illuminate & Glow Limited Edition

IMG_8466

I somras lanserade Purminerals en lystergivande och utjämnande primer som är TYVÄRR en limited edition variant som kommer att finnas i butikerna bara under en begränsad period.

Detta är såååå synd för denna primer är hur bra som helst! Jag har testat den ordentligt både privat och i jobbet och ja jag har blivit så förälskad så väldigt typiskt att den ska försvinna sen!

coll

Bara ensam på handen så ger den ganska mycket glow men bli inte rädd för på ansiktet så blir det helt perfekt med lyster precis på de rätta ställena. Sen att den även är parabenfri, återfuktar och vårdar huden gör detta till ett måste i min sminkväska.

Finns bl a på Hudoteket och kostar 375 SEK men som sagt, när lagret är slut så försvinner den! 🙁

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4016

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *