Ögon

THE BODY SHOP BAKED EYE COLOUR

baked

 

Åh jag kom på att jag glömde att visa er The Body Shops ”baked eyeshadows” där intensiteten och pigmenten är helt suveräna. Ovan ser ni ”01 Copper” och på handen har jag först swatchat den mörkaste(från vänster) sedan den ljusaste och därefter blandat ihop dem. De fäller och smular ytterst lite och hållbarheten är grym!

Finns på The Body Shops hemsida där en skugga kostar 175 SEK

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 3976

2 svar till “THE BODY SHOP BAKED EYE COLOUR”

  1. Shortylegsbeauty skriver:

    The Body Shops makeup sortiment är helt underbart. Tycker att deras produkter sällan gör en besviken 🙂
    Denna var otroligt snygg .. nästa gång jag är ute och shoppar måste jag se ifall jag kan hitta denna 🙂
    xx

  2. Lackert skriver:

    Den är snygg! Har spanat in den tidigare men inte blivit av att jag införskaffat mej den, har lite svårt för guldiga och koppriga färger men av nån anledning så lockar denna mej

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *