Parfym

NYHET – REPLAY ESSENTIAL

IMG_8542

 

Essential for Her beskrivs som en ljuvligt feminin doft med fräscha toner av bergamott, apelsin, gröna äpplen och svarta vinbär i toppen. Hjärtat är blommigt med vit fresia, lotusblomma och solros och i botten landar doften i en bas av ädla träslag, söt karamell, mysk och mjuk vanilj.

En typisk doft som tilltalar de yngre tjejerna (15-25) och för mig är den tyvärr lite för söt där karamellerna och vaniljen sticker ut ganska mycket på min hud. Men jag tror som sagt att den skulle tilltala den yngre skaran ( wow vad gammal jag kände mig nu plötsligt hahaha)

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 3976

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *