Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 LACK OCH LÖPNING – Beauty By Tanci
Naglar

LACK OCH LÖPNING

Nagel_6 (1)
Nu när höstens alla träningspass har dragit igång igen så passade jag på att köpa ett par nya snygga skor och sedan kolla ut några matchande nagellack.1. Det gul-gröna neonfärgade lacket kommer från Maybelline och kallas # 244 Chic Chartreusea. Lacket ger ett halvmatt och starkt resultat. Produkten kan köpas HÄR för 39 SEK för 7 ml.
2. Andra lacket är en av mina favoriter från No7 som ni kanske känner igen från en tidigare recension HÄR. Det är glansigt, hållbart och har en underbart vacker nyans. Produkten kan köpas på bland annat Åhléns, Apoteket Hjärtat och Kicks för 69 SEK för 10 ml.
3. Det tredje lacket är ett topplack från Loreal Paris i färgen # 917 Jackie Tweed. Lacket ger en lite annorlunda konfetti-liknande effekt och appliceras alltså ovanpå valfritt lack. Resultatet blir mycket starkt. Produkten kan köpas HÄR för 59 SEK för 5 ml.
4. Sista lacket kommer från Yves Rocher och heter #13 Fuchsia. Den har en härligt stark nyans och ger ett fint resultat om det målas på minst 2 gånger. Enda nackdelen är den lilla borsten som jag tycker gör appliceringen onödigt besvärlig. Produkten kan köpas HÄR för 25 SEK för 3 ml.
Nagel_4
De färgsprakande löparskorna kommer från Asics – W Gel Noosa Tri 9 och har visat sig vara både sköna och riktigt bra löparskor. De kan bland annat köpas HÄR för 1299 SEK
Silvia

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4016

2 svar till “LACK OCH LÖPNING”

 1. Yvonne skriver:

  Ooo fina! Jag gillar det gul-gröna lacket till färgglada träningskläder! Det sätter lite fart på något vis! Hur upplevs resten av handen när man har den? Endel ser man så röd ut av..

  • Silvia skriver:

   Ja, visst blir man glad av dem! 🙂

   Jag tycker nog att det gul-gröna lacket passar bäst när man som nu fortfarande har kvar lite solbrun färg på händerna. Men lackets lysande färg hjälper även till så att man ser lite brunare ut än vad man är 😉 Upplevde inte att färgen gjorde mig ”röd”.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *