Parfym

CLINIQUE CALYX

IMG_8581

Jag har länge letat efter en vardagsparfym som inte är för mycket ”tvål o rengöringsmedel” fast ändå lite fruktig och fräsch och som håller sig länge på huden. Så hittade jag en doft som jag faktiskt inte ens visste fanns . . . Clinique Calyx!

Jag som trodde att jag kunde alla Cliniques dofter utantill (älskar happy) men denna har jag missat helt. Den beskrivs som ”en våg av citrus, ett hjärta av blommor och frödiga gröna noter. Den karakteristiska energigivande grapefrukt doft lyfter humöret och fångar sinnena. Skapad för kvinnan som söker en signaturdoft som sticker ut från mängden, men som fortfarande är ren och fräsch.”

Glöm inte att kolla in denna nästa gång ni är i butikerna för den är en keeper!

50ml / 595 SEK och 100ml / 820 SEK på Cliniques HEMSIDA

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 3976

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *