Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 EYEKO BLACK MAGIC MASCARA – Beauty By Tanci
Ögon

EYEKO BLACK MAGIC MASCARA

IMG_8667

Jag har inte testat så mycket från märket Eyeko innan jag fick detta utskick och nu när jag har gjort ögonfransböjning igen så kommer det bli många ”mascararecensioner” denna månad. Detta är alltså en mascara som ska kombinera volym och böjning och just för att jag har gjort en ”permanent ögonfransböjning” så kommer jag inte att uttala mig om detta för att då blir det missvisande.

IMG_8668

Borsten har en perfekt storlek och är fint böjd för att enkelt kunna applicera mascaran. Jag älskar lite tunnare borstar och inte de gigantiska sk ”toaborstarna” som man ibland får se lite överallt.

s

Fin separation, längd och volym! Sen att den är vattenfast tills man tvättar av den med varmt vatten är ju helt suveränt!

En annan är dock inte lika imponerad och Helenas recension kan ni läsa HÄR. Hihi så olika det kan vara!

Finns att köpa på Kicks och kostar 199 SEK

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4016

2 svar till “EYEKO BLACK MAGIC MASCARA”

  1. Lackert skriver:

    Vilken fin böj det blev på fransarna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *