Okategoriserade

ROADSHOW MED SPASUPPLY

e3

I torsdags var jag och en grupp bloggare/återförsäljare bjudna på lite mys på Radisson SAS hotellet där Spasupply visade upp sitt sortiment och bjöd på lite gott att äta och dricka. På plats var även mina favorittjejer Helena och Malin!

event1

Spasupply är distributör för grymma märken som Murad, Caudalie (som jag fick lära mig uttalas kaudali), Rodial, Youngblood, Oskia, Eve Lom mfl.

e5

Efter att jag fick en underbar minibehandling hos Caudalie (älskar deras mentolansiktsspray) så fick jag en hudanalys av Murad som går ut på att den manicken till vänster tar bild på ansiktet och så tittar man på torrhet, pigmenteringar och rynkor i NÄRBILD!

Till min stora lycka så lyckades hon inte hitta en enda rynka än men jag har lite pigmenteringar i pannan där jag har varit för slarvig med solskyddet.

e2

Därefter blev det ett stopp hos Youngblood för att få lite foundation och conceler så att man inte går därifrån som ett spöke!

IMG_8634

Med oss fick vi en goodiebag med lite ”lyxprover” och de kommer att komma till väl användning när man är ute och reser eller kanske på spa!

Tack för ett roligt event Spasupply!

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 3963

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *