Okategoriserade

L’OCCITANE HAND OCH FOTKRÄM

Fot_Hand

Nu vill jag tipsa er om två av mina absoluta favoritprodukter. Det är en hand- och en fotkräm från L’occitane som jag använder dagligen för att hålla händer och fötter mjuka och lena.

Handkrämen tipsade Tanja mig om redan för några år sedan och efter det har jag varit fast. Krämen har en underbar doft, absorberas snabbt av huden och känns aldrig kletig. Jag har alltid en liten tub i handväskan och varje kväll smörjer jag in mig innan jag går och lägger mig och vaknar sedan upp med återfuktade och lena händer.

Fotkrämen däremot är för mig en helt ny favorit. Den har en frisk doft av lavendel och är lätt att massera in utan att den kännas klibbig. Mina fötter blir lätt torra så även denna produkt använder jag varje natt för att förebygga eventuell torrhet.

Handkrämen kan du köpa här  även den i storlekarna 30 ml alternativt 150ml för priset 75 SEK resp. 225 SEK.

Fotkrämen kan du köpa här  i storlekarna 30 ml alternativt 150ml för priset 75 SEK resp. 225 SEK.

Silvia

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 3976

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *