Mascara Ögon

DIOR Addict It-Lash Mascara

IMG_8679

När man vill piffa upp en makeup så kan färgade mascaror vara ett bra alternativ. Ovan ser ni Dior Addict It Lash mascara i nyansen 162 Purple som har en riktigt grym gummiborste (älskar gummiborstar) som separerar fransarna riktigt bra.

IMG_8682

Förvänta er dock inga mirakel för den ger lite längd men nästan ingen volym alls! Men pigmenten är wow så den ger bra med färg vilket är ju det man vill ha av en färgad mascara! Hållbarheten är suverän och den varken smular eller fäller.

IMG_8675

Finns att köpa bl a på Kicks.se och kostar 340 SEK

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 3976

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *