Kollektioner

KICKS BEAUTY REPORT 2014

IMG_8638

Kicks skickade ett lass av deras nyheter och jag kan säga att jag blev positivt överraskad! Märken som Carven, Eyeko, Filorga och Glamglow är några av nyheterna och här ovan finns massa att sätta tänderna i!

Några av nyheterna är;  Smashbox Photo Finish Foundation Primer Pore Minimizing , GlamGlow Powermud Dualcleanse Treatment, Carven L’Eau de Toilette, Ralph Lauren Midnight Romance EdP och Filorga Time Filler Eyes.

Det finns massa här som jag är supernyfiken på och kommer visa och berätta mer om många av dessa produkter de närmaste veckorna. Stay tuned!

 

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 3976

6 svar till “KICKS BEAUTY REPORT 2014”

  1. Tova skriver:

    Åh vill ha den glamglow!!

  2. Dess/Drömteori skriver:

    Mycket där jag skulle hugga ett finger för att få testa! Nåja, nästan…

  3. Silvia skriver:

    Å vad kul! Massor med nytt att testa! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *