Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 EVENT: CREATIVE HEADZ TREDJE SALONG – Beauty By Tanci
Events

EVENT: CREATIVE HEADZ TREDJE SALONG

chs

Då jag väldigt sällan kan närvara på events i Sthlm så kan jag lita på att min Sthlmsreporter Neira  är i farten och rapporterar flitigt från de olika tillställningarna och senast så var hon på en invigning av tredje Creative Headz salongen. Om salongen;

”Creative Headz är ett familjeföretag som startades 2006 av systrarna Nathalie och Joceline.
Visionen för Nathalie och Joceline var att öppna en salong som var välkomnade för alla, och där service, bemötande och kundnöjdhet prioriteras högst av allt. En salong där du som kund ska känna att du får en god relation med din frisör, där man vågar ställa frågor och komma med önskemål och där personalen är passionerad och lyhörd inför att hitta de bästa lösningarna för just dig och ditt hår. På bara några år lyckades syskonen bygga upp en stor och trogen kundskara och ryktet om salongen spred sig så pass att Creative Headz år 2012 öppnade ytterligare en salong i Vasastan i Stockholm och nu öppnas en tredje filial på Södermalm i september 2014. Så idag består Creative Headz av tre salonger – som alla har samma sköna salongskänsla och där vårt team av duktiga och glada frisörer står beredda för att ge dig ditt livs bästa hårdag!”

evet

Neira lyckades ta några bilder på folkskaran men bara efter några minuter så bestämde hon sig för att gå därifrån då det var så fullt med folk att man inte kunde röra sig någonstans. Längst till höger på bilden ovan ser ni henne!

Ja, annars såg det väldigt trevligt ut!

event

Hon gick i alla fall inte tomhänt därifrån och nedan ser ni en goodiebag med riktigt fina saker och JAA jag älskar Redken! Pillow Proof kommer recenseras här på bloggen ganska snart.

bild 1

Har ni varit någon gång på någon av Creative Headz salongerna? Vad tycker ni isf?

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4016

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *