Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 MAC Brooke Shields Collection 2014 – Beauty By Tanci
Kollektioner MAC

MAC Brooke Shields Collection 2014

Fullskärmsinfångning 2014-10-10 111634.bmp

MAC fortsätter sina kändissamarbeten och näst på tur är ett med skådisen Brooke Shields och även om jag inte fick någon stor wow faktor direkt när jag såg bilderna så blev jag positivt överraskad av både de snygga förpackningarna och fina användbara nyanserna.

Det är riktigt många produkter som jag skulle vilja ha i min ägo och de har verkligen prickat en kollektion där alla kan hitta något. Titta bara på ögonskuggspaletten  :0!

IMG_8866

Jag har fått hem läppstiftet som är i cremesheen formula i nyansen ”Excite” som är en ursnygg korallröd färg som är härlig och krämig på läpparna. Hylsan… URSNYGG och tung i handen!

IMG_8877

Kollektionen finns att köpa i MAC svenska webshop HÄR och fler bilder från kollektionen kan ni se hos Sanna

 

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4016

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *