Kroppsvård

THE BODY SHOP – HEMP HAND PROTECTOR

IMG_8856

Nu när hösten och vintern kommer så tar man fram det tunga artillerit när det gäller handkrämer och Hemp hand protector från The Body Shop är en suverän variant med hampafröolja som återfuktar på djupet, sjunker snabbt in och gör händerna bebislena.

MEN ett stort problem! Jag har försökt och försökt men jag klarar inte av doften! Måste tvätta händerna ganska snabbt för den håller i sig annars hela dagen och då är det ju ingen mening att använda den alls.
Har ni testat den? Har ni också svårt för doften?

Finns på The Body Shops hemsida och kostar 200kr för 100ml

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 3963

Ett svar till “THE BODY SHOP – HEMP HAND PROTECTOR”

  1. Lulillan skriver:

    Har också svårt för doften, annars är den toppen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *