Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 L’ORÉAL PARIS – BROW ARTIST PLUMPER – Beauty By Tanci
Makeup Ögon

L’ORÉAL PARIS – BROW ARTIST PLUMPER

nbio

Jag har ganska tjocka mörka bryn så egentligen behöver jag inte måla dem men jag är ju en brynjunkie och vill alltid ha dem så mörka och så täta som möjligt. Därför trivs jag bäst när de är precis färgade.

Mellan färgningarna så har jag på sistone använt mig mycket av denna brynmascara från Loreal som bara är såååå bra! Det krävs bara några snabba svep med den lilla mascaraborsten och vips så är man färdig och brynen är både mörkare och sitter på plats! Så detta är både en bryngel och färg i ett!

collage

Den varken kladdar eller ser onaturlig ut och är verkligen suveränt för dig som redan har bryn men vill bara få dem lite mörkare.

Finns bl a på Nelly och kostar 99SEK

 

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4016

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *