Läppar MAC

MAC ULTIMATE LIPSTICK

IMG_8913

Jag kan inte säga att jag jublade när jag fick hem just denna nyans av nya ”Ultimate Lipstick” (såg tråkigare ut än vad det var) men när jag applicerade det på läpparna blev jag som förtrollad! Det är krämigt, matt och har den perfekta kalla lila nyansen. Sen är hylsan den SNYGGASTE hittils!

COLLAGE

Läppstiften kommer att finnas i 10 nyanser (vill ha alla) och finns ute i butikerna från 8 november.

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 3976

Ett svar till “MAC ULTIMATE LIPSTICK”

  1. Du passar i den. =) Fin.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *