Parfym

COSTUME NAOTIONAL SCENT GLOSS EDP

CSKLAR

Jag älskar att testa produkter från märken som är sällsynta i Sverige och nu har jag testat en parfym från Costume National som är ett modehus som är känt för en klassisk modernism med kläder i en neutral färgskala. De har skapat exklusiva dofter och en av dem ”Scent Gloss” ser ni ovan och den beskrivs såhär;

”Den sexigaste och yngsta själen i Scentserien, lätt, spontan och glädjefull. En blommig och finstämd fruktig bukett med en bubblande sötma tack vare noterna av purple orchid (Sankt Pers Nycklar) och mysk.”

Jag tror att jag kan ha hittat en ny vardagsfavorit! Pudrig, lätt men ändå lite sötblommig och totalt fängslande med en supersnygg flaska som gärna får stå långt fram bland parfymerna.

Gloss Scent finns att köpa bl a på Kicks och kostar 380sek/30ml

 

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 3976

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *