Kroppsvård

LCC – COUNT ON ME

IMG_8175

Äntligen har jag hittat en ny favoritdeo!!!
Nu har jag använt ”count on me” i 3-4 veckor och den  håller mig torr och luktfri hela dagen och doftar väldigt milt och gott av lotusblomma. Den varken irriterar eller torkar ut armhålorna. Ja, inte mycket mer att säga förutom stort tummen upp!

IMG_8179

Finns att köpa på Nordicfeel och kostar 125 SEK

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 3963

Ett svar till “LCC – COUNT ON ME”

  1. Tummen upp för förpackningen. Vad är det för rosa lack du har på bilden ovan? Skit snygg =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *