Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 BY TERRY – BAUME DE ROSE NUTRI COULEUR – Beauty By Tanci
Läppar

BY TERRY – BAUME DE ROSE NUTRI COULEUR

 

BY

Då fortsätter vi att introducera nya märken här på Beauty by Tanci och näst på tur är By Terry där gundaren heter Terry de Gunzburg och är en ikon i skönhetsbranschen och uppfann bland annat kultprodukten Touche Éclat under sina 15 år som utvecklare på YSL.

”Terry de Gunzburg är känd för att skapa fantastisk lyster i ansiktet med hjälp av ljusreflekterande pigment, djärva färger och rika texturer. En ”By Terry-hy” ser alltid återfuktad och fräsch ut, oavsett hur trött huden under är. Terrys obevekliga engagemang i strävan efter kvalitet gör att By Terry kan erbjuda makeup med exceptionella pigment, hudvård med de renaste aktiva ingredienserna och parfymer med sällsynta, exklusiva noter.”

Jag har fått hem Baume De Rose som är ett färgat lipbalm som beskrivs såhär;

”Den lyxiga formuleringen skämmer bort läpparna med lugnande, mjukgörande stamceller från ros, vårdande sheasmör, antioxidantrik E-vitamin, omstrukturerande ceramider och återfuktande, utjämnande ”filling sphere.”

Absolut, detta är ett underbart lipbalm som verkligen smälter på läpparna och mjukgör till max samt ger fin glans och liiiite lite färg. Men den kommer i burk och vad tycker vi om läppbalsam som kommer i burk??? Kanske inte det smartaste för ett lipbalm applicerar man om och om igen så där ska man helst inte pilla med fingrarna. Så jag använder en liten hopfällbar borste till mina vilket är lite meckigt men ändå värt besväret.

BFA

 När man läser om produkten så förstår man att det inte är bara ett ”vanligt” mjukgörande lipbalm utan att det verkar också lite anti age vilket också man ser på priset. En burk kostar 390 SEK HÄR och man kan fråga sig …är det värt det?? Ja, detta är ju By Terrys bästsäljande produkt så svaret är OOOH YES!

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4016

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *