Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 VINN NAGELLACK FRÅN LCC – Beauty By Tanci
Tävlingar

VINN NAGELLACK FRÅN LCC

IMG_8991

Har haft ganska fullt upp i helgen och ikväll ska jag och beautycouture gå på bio :). Passar på att slänga in en tävling där ni kan vinna 3 st LCC nagellack (2 nagellack och 1 Top Coat) värde 360 sek. Nagellacken har jag skrivit om HÄR!

Allt ni behöver göra för att vara med i utlottningen är att anmäla er i kommentarsfältet för detta inlägg om att ni är med och tävlar. Tävlingen avslutas på tisdag kväll 18:00 och vinnaren dras slumpmässigt av mig.

Lycka till!

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4016

28 svar till “VINN NAGELLACK FRÅN LCC”

 1. Frida skriver:

  Jag är med o tävlar!

 2. Elin skriver:

  Jag är med 🙂 De här lacken har jag varit nyfiken på länge!

 3. Tracy skriver:

  Jag är med och tävlar!

 4. Beautybylinda skriver:

  Jag är gärna med och tävlar 🙂

 5. Omygloss skriver:

  De ser väldigt fräscha ut! Jag är gärna med och tävlar!

 6. Sofie S skriver:

  Jag är med och tävlar!

 7. Tova skriver:

  jag är med 😀

 8. Therese Lindblom skriver:

  Så himla fina färger!
  Är absolut med! 😀

 9. Vilma skriver:

  Jag är med och tävlar! 😀

 10. Anna skriver:

  Hej! Jag är gärna med 🙂 Vänliga hälsningar, Anna

 11. Yvonne skriver:

  Jag vill vinna dessa skönheter!!!!!

 12. Annika skriver:

  JAA! Jag anmäler mig. : D

 13. Tjena Nina skriver:

  Hej och hå, jag är med och tävlar. 🙂

 14. Maria K skriver:

  Åh! Va fina! Självklart önskar jag att dessa fina fick pigga upp min tråkiga, arbetslösa höst 🙂

 15. Linda skriver:

  Kul med tävling, jag är med 🙂

 16. Lotta L skriver:

  Jag är med och tävlar!

 17. Johanna K skriver:

  Åh vilken fin tävling. Jag är så gärna med!

 18. Annika skriver:

  Jag vill självklart vara med och tävla om dessa superfina lack!

 19. Berit Söllvander skriver:

  Hej!
  Jag är gärna med och tävlar.

 20. Beatrice skriver:

  Är verkligen med och tävlar. Sjukt nyfiken på Bellas produkter men sjukt pank också. Kram!

 21. Linda T skriver:

  Vad roligt, jag är med! 🙂

 22. Josefin Zimmergren skriver:

  Jag är med och tävlar!

 23. Frida skriver:

  Hej hej!

  Klart jag är med och deltar 🙂
  Önskar dig även en toppendag!
  Hälsningar Frida

 24. Camilla skriver:

  Jag är med och tävlar! 🙂

 25. Pathricia skriver:

  Jag är också med och tävlar 😀 Hade varit kul och se ifall hennes nagellack håller lite längre än vanliga 😉

 26. Lackert skriver:

  Är mer än gärna med 🙂

 27. Emelie K skriver:

  Jag är gärna med 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *