Okategoriserade

MIN BLOGGDESIGN AV GRYMMA ”ADARAS”

adaras

Ifall ni undrar varifrån min bloggdesign kommer ifrån så är det grymma Ida Josefin (sk Adaras) och hon gör superfina bloggdesigner som ni kan läsa om HÄR. Det som är speciellt med henne (förutom att hon är supertrevlig) är att hon ser verkligen till att man är nöjd 100% med designen. Jag är kreativ och kräsen med bloggen och har en tendens att komma på saker i efterhand och hon har verkligen varit suverän med att hjälpa mig med allt jag behöver.

Rekommenderar henne starkt och kommer använda mig av hennes tjänster så länge hon själv vill göra detta 🙂

P.s Ni måste kolla in hennes snygga ”blogazine” HÄR

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 3976

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *