Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 MARIA NILA – COLOUR REFRESH – Beauty By Tanci
Hår

MARIA NILA – COLOUR REFRESH

IMG_9146

Många har säkert hört om Maria Nilas Colour Refresh färginpackningar och det damp ner 2 stycken i nyanserna AZURE och PINK POP för några veckor sedan. Dessa stunder ÖNSKAR jag att jag hade platinablont hår och kunde leka med massa härliga nyanser (främst rosa) men  mitt hår är mörkbrunt så då har jag tyvärr ingen användning av dem.

Min vän Jenny har fått den blåa och kommer ge mig före och efterbilder och snart kommer även någon få adoptera den rosa varianten 🙂 så bilder kommer så fort jag får till det :).

Såhär står det om produkterna;

”Den icke permanenta formulan håller upp till 10 tvättar och är den optimala produkten för dig som vill testa en ny hårfärg, men är rädd för att den ska vara permanent, eller enbart vill ha den under en begränsad tid. Dessutom är den ett perfekt komplement för att underhålla och vårda din befintliga hårfärg för ett slående vackert hår med intensiv färg. Formulan är berikad med Colour Guard Complex, ett färgbevarande komplex med flera aktiva ingredienser. Dessa verkar tillsammans för att bevara hårets färg och lyster samt reducera färgförlust som kan uppstå vid tvätt och värmestyling.”

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4016

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *