Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 gloMinerals Luxe Liquid Bright Concealer – Beauty By Tanci
Ögon

gloMinerals Luxe Liquid Bright Concealer

IMG_9297

Det är inte ofta gloMinerals släpper nyheter (i alla fall i Norden) men när de väl gör det så är det riktigt bra produkter som till exempel nya LUXE concealern.

Den bygger på diamantpulverteknologin precis som deras foundation och täcker helt fantastiskt utan att varken bli för tung eller kännas för kakig. Den finns i tre olika nyanser men min heter ”brighten” och är perfekt att använda nu under vinter då man är en riktig blekfis. Jag använder min mest under ögonen där jag är riktigt blå och den täcker suveränt.

IMG_9300

Det är alltså en klassisk ”concealerpenna” men jag tycker att det faktiskt är den bästa jag testat hittils!

De flesta i ”pennform” brukar vara antingen för skira och genomskillniga eller så lägger de sig i veck och blir kakiga efter en hel dag men det gör inte denna.

Luxe concealern kostar 390 SEK och finns att köpa bl a på GloXpress som jag har ett samarbete med. Om ni anger koden beautybytanci så får ni 10% rabatt på er beställning.

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4016

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *