Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 NYHETER FRÅN LUMENE – Beauty By Tanci
Bas/Foundation

NYHETER FRÅN LUMENE

Lumene

Ingen har kunnat undgå den så kallade ”blur hypen” som hittills har varit och även då det mest har synts bland primers men nu börjar det även synas bland foundations.

Nu lanserar även Lumene en foundation som heter ”Longwear Blur Foundation” och som med hjälp av bland annat ”silikon” teknologi och ljusreflekterande pigment ska jämna ut och reducera små rynkar och ojämnheter. De utlovar ett 16 timmars hållbart resultat och innehåller även hjortronextrakt och SPF 15 som vårdar och skyddar.

Jag har testat den en gång och jag gillade finishen, den kändes lätt och luftig och huden blev silkeslen (säkert pga silikonteknologin”) utan att den la sig i veck och porer. Täckningen är medium med en halvmatt finish. Nedan ser ni de tre olika nyanserna som jag fick hem och just nu passar 01 Light Ivory perfekt.

IMG_9109

Lumene lanserar även två nya primers som är ; Matifying&Pore Minimising som passar fet/blandhy och en Moisturising & Illuminating som lämpar sig bäst för normal/torr hy. Dessa har jag inte testat än men har gillat deras primers sen innan så har höga förhoppningar på dessa.

IMG_9111

Sist men inte minst så lanseras även två nya ”ögonprodukter” dvs en concealer och en ögonskuggsprimer. Concealern testade jag direkt och även om den la sig liite i veck efter några timmar så var täckningen grym och resultatet helt naturligt.

Longwear Blur foundation finns bl a att köpa på Kicks och kostar 149SEK/st, Primers 129SEK/st, Concealer 119SEK och Ögonskuggsprimer 119SEK

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4016

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *