Kroppsvård

PERFEKTA PRESENTEN

MUS DONE

När jag blir bjuden hem till folk på middag eller om någon av tjejerna fyller år så tar jag alltid med mig en present i skönhetsväg.

Jag försöker alltid att ge bort något som man oftast inte unnar sig själv (som tex lite lyxigare kroppsprodukter) så då brukar jag göra fina kit och ta med. Blir mycket mer uppskattat än te x en flaska vin/bubbel eller te x en tröja. Sist så var det kitet ovan från Make Up Store och gången innan var det en fin parfym. Jag är faktiskt känd för att nästan bara ge bort ”skönhets” presenter haha :D.

Vad brukar ni helst ge i present?

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 3963

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *