Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 MAKE UP STORE BRAVE COLLECTION – Beauty By Tanci
Kollektioner

MAKE UP STORE BRAVE COLLECTION

mus

Nu i November presenterar Make up Store sin häftiga BRAVE kollektion som består av knalligt lila, murrigt bruna och skimrade rosa nyanser. Nedan följer en bildkavalkad där jag visar produkterna närmare;

mus4

Läppstiftet Arrow är ett riktigt coolt stift med en ljusrosa kärna som på läpparna blir en häftig knallig lila nyans. Ett riktigt power läppstift!

mus3

I kollektionen finns även lipglosset LED Lipgloss som går i brunskimrigt (nyans gritty) och är enligt mig en lite svårburen nyans men riktigt häftigt på de som det passar. När man öppnar hylsan så lyser det från applikatorn och blir ju perfekt om man måste applicera i mörker (när man än nu gör det haha) men annars är det en cool detalj.

mus1

Nyansen gritty. . fräck men svårburen.

mus6

Mina favoritprodukter från kollektionen är de två nagellacken ”Tiina” och ”Elisabeth” där Tiina är en helt fantastisk mörk brunröd nyans och Elisabeth har fått mig för första gången att älska glitterlack.

mus5

Ögonen då..jo då har man tre olika skuggor och jag har fått två av dem som går i rosa toner. Jag är inte så förtjust med rosa på ögonlocket men jag har testat att använda båda som rouge och de är supersnygga. Den ljusare heter ”Hero” och den mörkare heter ”Strong” där strong är favoriten.

mus8

Kollektionen finns nu ute i butikerna och jag rekommenderar er att kika närmare på läppstiftet och nagellacken.

Vad tycker ni om kollektionen? Något som ni kommer att kika närmare på?

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4016

2 svar till “MAKE UP STORE BRAVE COLLECTION”

  1. Lackert skriver:

    Det var en fin kollektion. Tycker LED glossen verkar vara så coola

  2. tova skriver:

    Åh vad snyggt läppstift!! skulle dock vara utan de rosa! men blev väldigt sugen på att köpa det.. :p

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *