Naglar

VIVA LA DIVA SMOKIN´HOT – THE NAILPOLISHES

IMG_9514

Viva La Diva släpper tillsammans med duoläppstiften (visar i ett annat inlägg i veckan) 4 nagellack som faktiskt inte alls passar ihop :S och om jag ska vara ärlig så är det bara den mörkblåa som är ok men annars inget spännande. Vet inte varför…de känns för kalla och lite tråkiga. Två lager krävdes för ok täckning men jag skulle rekommendera 3 för full.

IMG_9550Från vänster; 1) 172 Darkster, 2) 173 Wall Street, 3)  170 Poweful och 4) 171 Malte Opal

Nagellacken kostar ca 40-50 SEK/st.

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 3976

Ett svar till “VIVA LA DIVA SMOKIN´HOT – THE NAILPOLISHES”

  1. kerstin skriver:

    De ser fina ut, särskilt tillsammans!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *