Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 VINN ETT KIT FRÅN MAKE UP STORE – Beauty By Tanci
Tävlingar

VINN ETT KIT FRÅN MAKE UP STORE

IMG_9574

Jag kommer inte att ha typisk adventskalender här på bloggen med en ny lucka varje dag för jag hinner inte med så många tävlingar. Däremot kommer jag att då och då (när jag hinner) lägga upp tävlingar som bara kommer att vara i några dagar. Så därför gäller det att kika in här då och då så att ni inte missar något” Första tävlingen är ett underbart kit från Make Up Store där ni har chans att vinna följande;

Rotating mascara (black)

Eye Pencil(black)

Led lipgloss (midnight sun)

Tri Brow Color (en storfavorit hos mig)

Eyedust (jojk)

För att vinna så ska ni svara på denna fråga i kommentarsfältet;

Vad skulle ni vilja se mer av här hos Beauty by Tanci? Vinnaren dras av mig redan imorgon på tisdag kl 20:00.

(ev vinstskatt betalas av vinnaren).

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4016

53 svar till “VINN ETT KIT FRÅN MAKE UP STORE”

 1. Felicia skriver:

  Jag skulle vilja se lite mer av personliga inlägg, så man får lära känna dig mer. Superfin blogg!

 2. Tjena Nina skriver:

  Jag skulle vilja se mer text till de snygga bilderna. Jag gillar hur du skriver. 🙂

 3. Lisette Johansson skriver:

  Jag skulle vilja se lite mer hiss & diss inlägg, fast att alla produkter funkar olika för alla, så tycker jag att det är kul att läsa vad du tycker om vissa produkter. Då folk mer kommenterar om vad dom oxå tycker 🙂

 4. Jag tycker att du har en väldigt bra blandning på dina inlägg och vet därför inte riktigt vad jag skulle vilja se mer av.
  Men kanske att du gör fler inlägg där du berättar mer om dina personliga favoriter? Kanske ”Månadens Produkt” där du berättar om favoriten just den månaden eller kanske ett inlägg med några av dina Holy Grail-produkter som du köper om och om igen.

 5. Alisa skriver:

  Även om din blogg är en ”beauty” blogg så vore det skoj med glimtar från din vardag oxå 🙂

 6. Josefin skriver:

  Jag skulle vilja se hur du förvarar och organiserar ditt smink! Är en sucker för sådana inlägg och videos!

 7. Johanna K skriver:

  Jag tycker verkligen om dina swatches och inlägg om produkter du köpt/pressprover. De är tydliga och dina kommentarer om produkterna gör att man får en bra känsla av dem 🙂

 8. Honi skriver:

  Mer sminkningar skulle vara jättekul!

 9. Sofie S skriver:

  Jag tycker mest av att läsa recensioner och att se swatches av produkter, så det är det jag gärna ser mer av 🙂

 10. Maria J skriver:

  Jag ser gärna fler sminkningar och fler Behind the scenes-inlägg med bilder från plåtningar där du sminkat! 🙂

 11. Helene M skriver:

  Fin tävling :)) jag älskar dyrt/billigt där man jämför dyra produkter med liknande billiga. Då får man bra tips på budgetvarianter om man inte har råd att unna sig den dyra produkten!!

 12. Camilla skriver:

  Jag skulle vilja se fler nagelinlägg! Tex dina favoritnagellack, din nagelrutin osv 🙂

 13. Mimmi skriver:

  Hej jag skulle väldigt gärna vilja veta mer personligt om dig, jag gillar din blogg jätte mycket och framförallt dina resentioner av olika produkter, men jag vill veta mer om just dig! 🙂 kram Mimmi

 14. Anna J skriver:

  Jag skulle vilja se en lista med 2014 skönhetsfloppar och mer vem du bakom bloggen är.

 15. Frida L skriver:

  Jag älskar dina sminkningar så skulle vilja se mer av dem.

 16. Tracy skriver:

  Eftersom du är läppexpert så skulle jag vilja ha mer tips på hur man får läppstift att hålla, hur man använder läppenna på bästa sätt, vilka färger som passar vilken hudton etc. Tycker att det är riktigt klurigt allt som har med läppar att göra!

 17. Alice Larsdotter skriver:

  Mer sminkningar som ögonskugga, det är verkligen kul att läsa om!

 18. Annika skriver:

  Wow vilket kit! Jag saknar också dina sminkningar.

 19. Sofie skriver:

  Hej! Jag tycker dina inlägg är bra, lagom långa och med den informationen man vill ha. Det enda jag saknar är mera videoinlägg där du visar hur du lägger en skugga eller en contur-sminkning exempel och så älskar jag lösögonfransar, kanske mer tips om det så lovar jag att kika in varje dag.

 20. Maria skriver:

  Jag tycker att du redan har en väldigt bra blandning, och jag älskar att du har mycket bilder i dina inlägg. Om jag saknar något så skulle det nog vara sminktutorials och inlägg om dina mer långvariga favoriter 🙂

 21. Maria skriver:

  Jag skulle vilja se mer av ”how to” -tips och tekniker! Ex. hur man faktiskt använder en highlighter eller hur man ska bäst applicera concealer osv.. Älskar sånna tips! Man kan alltid lära sig något nytt.

 22. Amira skriver:

  Åh vad roligt med tävling 🙂

  Vill först säga att din blogg nog är i min topp 5 största inspirationskällor till hur jag sminkar mig när jag ska vara extra fin! Jag klickar mig in här varje gång en ny festlighet planeras och jag ska välja hur jag ska sminka mig 🙂 därför är det kanske lite svårt att säga vad jag tycker borde ändras osv, men om jag tänker efter lite så tror jag att det är en större beskrivning till tanken bakom en sminkning. Det jag menar är tex: du som har bruna ögon bör använda denna typen av ögonskugga för att framhäva dina ögon, detta rouge, detta läppstiftet osv. Jag älskar sånt! Jag är den som kan använda helt fel färger för att jag sett det på någon annan, men på just mig blir det inte fint. Så sådana inlägg kan vara väldigt hjälpsamma för många läsare tror jag :-). Sedan skulle jag också vilja lära känna dig på ett mer personligt plan, att du berättar kanske lite mer om dina tankar och funderingar, personen bakom den perfekta fasaden med andra ord 🙂 Annars finns det nog inte så mycket att tillägga, älskar din blogg !

  Många kramar från Amira 🙂

 23. Therese skriver:

  Hej!
  Jag skulle gärna se fler ”tips & trix”-inlägg. Hur man lägger vissa sminkningar, tips på hur man får sminket att hålla bättre, förslag på förvaring, saker som förenklar osv.

 24. Therese Lindblom skriver:

  Skulle vilja se ännu fler recensioner och swatcher så att man ser färgerna riktigt bra! 😀
  tack för en bra blogg!
  //tessan

 25. Ann-Sofie skriver:

  Hej! Mer tips på budgetalternativ och steg-för-steg på ögonsminkningar.

 26. bella skriver:

  Jag skulle vilja se inlägg som handlar om ebay. Kanske personliga inlägg och vad du gör ute på jobb. Hur en fotografering kan gå till när du sminkar från början till slut.

 27. Lotta L skriver:

  Dina favoriter och mer sminkningar hade varit kul!

 28. Emelie K skriver:

  Jag skulle vilja se mer recenssioner, på framförallt foundations, puder och primers 🙂 Alltså allt för att få den perfekta basen

 29. Anna-Märta Stålnäve skriver:

  Gillar blandningen men som fattig student är det alltid uppskattat med budgettips med produkter som är bra OCH billiga! Men jag älskar iofs att läsa om de lite lyxigare skerna med och längta lite.. 😉

 30. Sara skriver:

  Gärna mer tips & trix, t ex hur man lyckas med sin foundation, hur man bäst lägger sin bronzer eller annat som du tycker funkar för dig. Gärna steg-för-steg bilder så det går lätt att hänga med även för nybörjare! Annars tycker jag jätte mycket om din blogg och det du skriver om!

 31. Yvonne skriver:

  Jag är mycket intresserad av ekologisk/icke djurtestad hudvård/makeup. Skulle vara intressant med mera inslag av detta.

 32. Johanna V skriver:

  Budgettips, swatches, tips på härliga sminkningar:-)

 33. Erika skriver:

  Jag skulle vilja se inlägg med dina budetfavoriter!

 34. Emma Sundström skriver:

  Vilken underbar tävling! Jag hade önskat mer akne-relaterade inlägg. Eftersom att jag vet att du har haft problem hy, där akne har varit en stor del. Tex olika behandlingar, salongs eller hemmabruk spelar ingen roll. Och även foundations inriktade på vårdande av akne hade varit kul att läsa om! Må gott ❤️
  Emma

 35. Alma skriver:

  Jag behöver inte delta i tävlingen då jag nära vän till dig! Men fota mer dina fantastiska lådor med all smink! Alla tjejers dröm! Den ordningen har inte ens NK!!!!!

 36. Sara skriver:

  Vore kul att läsa mer om hudvård!

 37. Lotta skriver:

  Jag vill gärna se mer av dina knep för att få en bra bas, dvs primers, foundations och annat som du gillar.

 38. Syster yster skriver:

  Jag tycker att kombon är väldigt bra som den är, men jag skulle vilja se mer av dig (för du är ju så snygg! 😉 och mindre av produkter. Mer tutorials i bildform och mindre produktbilder.

 39. Amela skriver:

  Hej! Jag skulle vilja se mera av lyx vs. budget produkter.

 40. julia skriver:

  Outfits. Allt går ju samman, makeupen, håret, outfiten, Så mer helhet 🙂

 41. Amanda skriver:

  Sminkningar och lite fler personliga inlägg hade varit roligt! 🙂

 42. Lackert skriver:

  Vill se mer av dej 🙂 även swatshes

 43. Angelica skriver:

  Det hade varit kul om det gjordes en kategori för mode/kläder också eftersom det är ett viktigt komplement till stylingen. Hade även uppskattat att lära mig mer om färger, vad man ska tänka på så att inget skär sig och när man ska våga vara lite modigare i sin sminkning.

 44. Anna Dahlberg skriver:

  Gärna mer inlägg med personliga favoriter från olika kategorier ex. favort-foundation mm.
  Älskar din blogg!

 45. Cajsa skriver:

  Jag är tokig i parfym – gärna nischade märken som inte ”alla” har! Så just parfym får du gärna skriva om inklusive information om varumärket, de olika ingredienserna, parfymören/näsan bakom doften etc.

 46. Amanda Jönsson skriver:

  Mer personliga inlägg och åsikter om skönhet 🙂

 47. iris skriver:

  Jag skulle gärna se mer av dina egna skönhetsfavoriter, BTS när du gör sminkjobb, hiss/diss och dupes till dyra produkter. 🙂 kram

 48. cilla skriver:

  själv älskar jag inlägg som typ ”månadens favorit” och ”månadens sämsta”, så skulle gärna se sånt!

 49. Linnéa Lundqvist skriver:

  Jag skulle vilja se mer utan fulla sminkningar och framförallt festsminkningar nu framåt jul och nyår. Även lite mer personliga inlägg vore kul!

 50. Nellie skriver:

  Skulle vilja se mer hudvårds inlägg 🙂

 51. tova skriver:

  Mer swatches av produkter 🙂

 52. Camilla skriver:

  Hej Tanja,

  Tack för en fik blogg.
  Jag vill gärna se mer av dina hårkreationer och rekommendationer på styling produkter.
  Sedan gärna tips på hur man skapar snygga ögonbryn. ❤️

 53. Anette Carlsson skriver:

  Jag skulle gärna vilja se mer av hur jag kan dölja pigmentförändringar i ansiktet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *