Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 M PICAUT – CALMING COCOON CREAM – Beauty By Tanci
Hudvård Okategoriserade

M PICAUT – CALMING COCOON CREAM

KLAR M'

Sist jag träffade fina Mette så berättade hon om hennes ”nyhet” som snart skulle lanseras och sedan dess har man väntat spänt på att fabriken skulle bli färdig och att man skulle ha den hemma hos sig.  Nu är den äntligen klar (wihoo) och många journalister har redan hunnit att smörja och sniffa på härligheten!!

Detta är alltså en riktigt tjock kräm med Avokado som huvudingrediens vilket innebär att den har hög halt av Omega 9 som ska binda fukt i huden, reparera hudcellerna samt lindrar vid irritation och hudrodnad.

Avokadon innehåller ett 25- tal vitala ämnen som tex betakarotener (lindrar eksem, torr hud och bildar nya hudceller). Vitaminerna A, B, C, E och K samt en rad mineraler tex potassium,- känd som Beauty mineralen. Avokadoljan skyddar huden från fria radikaler och yttre miljöpåverkan som kan leda till fina linjer och rynkor. Oljan är alltså en riktig Anti-Age hjälte! Andra fördelar med Avokadooljan är att den på lång sikt kan reducera pigmentsfläckar, förbättra uppkomna solskador och ärr.

KLAR fd

Krämen kommer i en ursnygg glasburk och är lika stilfull precis som resten av M Picauts produkter.

Krämen har en introduktionspris på 699 SEK och finns snart ute i butikerna. Jag som har en blandhy har bara använt den på kinder och som fuktmask som man håller i 10 min för att sedan skölja av. Funkar suveränt!

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4016

Ett svar till “M PICAUT – CALMING COCOON CREAM”

  1. tova skriver:

    åh, det verka intressant för mej :).. har väldigt torr hy, men eksem och blossar gärna upp, dock är den för dyr för att testa då jag har väldigt svårt att hitta något som funkar för mig 🙁

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *