Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 VINNAREN AV MAKE UP STORE KITET – Beauty By Tanci
Vinnare

VINNAREN AV MAKE UP STORE KITET

IMG_95741-800x600

Såå roligt att så många var med och tävlade i min första adventstävling och jag har fått sååå mycket inspiration för framtida inlägg.

Jag kommer att göra som så att jag tar en och en fråga och gör ett inlägg där jag svarar på frågan och visar det som ni ber mig visa/göra. Förenklar både för mig för jag slipper tänka på ”vad” jag ska blogga om och ni får svar på era frågor.

Vinnaren som vinner detta HÄRLIGA kit från Make Up Store är AMIRA!

Stort grattis! Maila mig din adress inom 24 timmar så kommer vinsten på posten. Idag kommer en ny tävling upp så stay tuned!

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4016

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *