Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 FANTASTISK NYHET FRÅN M PICAUT – Beauty By Tanci
Okategoriserade

FANTASTISK NYHET FRÅN M PICAUT

Okej, såhär är det! För ca 1 år satt jag och fina Mette och fikade och diskuterade krämer och hennes hudvårdsserie och jag inflikade att hon MÅSTE tillverka en kräm för de yngre med lite fetare/normalhy. Jag tyckte att den skulle funka som makeupbas, inte täppa till och hjälpa till att reglera oljig hud men samtidigt återfukta bra.

Ja, jag beskrev helt enkelt min drömkräm och genom tillverkningen kallade vi den för Tanja krämen ha ha. Och vet ni vad…. NU har den tillverkats och lanserats och heter SKIN DETOX MOISTURISER!

ÄNTLINGEN! Se info nedan!

b5a20b0add7e124c_800x800ar

 

Info om krämen;

M Picaut Swedish Skincare lanserar Skin Detox Moisturiser som en problemlösande kräm för unga tjejer, tonåringar och män.

– Både hudterapeuter och kunder har länge frågat efter en produkt som passar en yngre hud. Så jag har kopplat ihop min passion för mild detox invärtes med en utvärtes, lättare kräm, säger Mette Picaut, grundare till M Picaut Swedish Skincare.

Skin Detox Moisturiser är designad för att toppa det som redan finns på marknaden fast i en enda produkt. Resultatet är en lätt och lyxig kräm som bygger på spännande, inflammationsdämpande och sebumreglerande ingredienser.

– Vi använder framför allt ren broccoliolja som har otroliga egenskaper. Förutom att oljan verkar lugnande för rodnad hud och hjälper huden att reglera sebum, eller fet hud, ger den även en perfekt yta för make up. Egenskaperna gör även att krämen passar mäns hud mycket bra och personer med acneproblem.

Skin Detox Moisturiser är en problemlösande produkt och ett efterlängtat komplement till M Picauts hudvårdsserie vars funktioner i huvudsak inriktar sig på Anti-Age . Som alltid är basen ekologiska ingredienser så långt det är möjligt som kombineras med det senaste forskningen har att erbjuda.

– Mixen av avancerad hudvård som du hittar i våra resultatinriktade serier och den höga ekologiska halten är det signum som varumärket M Picaut Swedish Skincare står för. Vi har inte sparat in på någonting, det här är Eko och Science fullt ut.

Skin Detox Moisturiser är den åttonde produkten som lanseras för slutkonsument. Utöver det finns även 18 produkter för professionellt bruk till spabehandligar och hudterapeuter . Det rekommenderade priset i affären för Skin Detox Moisturiser är 499 kr inklusive moms.

Skin Detox Moisturiser:

  • Fjäderlätt fuktkräm som passar unga personer, män, fet eller rodnad hud
  • Hjälper huden att reglera sebum och motverka fet hud
  • Patent för att minimera rodnad, rosacea och inflammationer i huden
  • Förebygger pormaskar och orenheter
  • Ger en lugnare och klarare hud
  • Make up-underlag

 

Den finns dock inte ute till försäljning än… snaart! Så fort den finns i webshoparna så hojtar jag!

 

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4016

2 svar till “FANTASTISK NYHET FRÅN M PICAUT”

  1. kerstin skriver:

    Oj vad kul och spännande! Man blir väldigt nyfiken på att testa 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *