Läppar

MAYBELLINE – COLOR SENSATIONAL LIPSTICK

jhkö

Två nya lippisar har landat hemma hos mig från Maybelline, en kall babyrosa med matt finish och en beigerosa med lite skimmer i. Det är verkligen inga färger som jag skulle sträcka mig efter men den matta rosa pink pop är ganska snygg när man lätt duttar på den (annars risk för creme fraiche situation).

Finns bl a på Eleven.se och kostar just nu 79 sek/st

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 3976

Ett svar till “MAYBELLINE – COLOR SENSATIONAL LIPSTICK”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *