Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Capture Totale One Essential Serum – Beauty By Tanci
Hem Hudvård

Capture Totale One Essential Serum

IMG_8722

Jag tror att detta kan vara ett av de lyxigaste serumet som jag hittills har testat! När jag tittar på det så tänker jag tillbaka på min tid på Åhlens City och min disk (HR) var precis bredvid Diors. Så när detta serum lanserades var det fullt av fnittrig och upprymd personal som gick fram och tillbaka och doftade och lovordade serumet.

De tog med sig massa småprover i provflaskor och duttade på plats med hopp om att vakna upp med ett nytt ansikte ha ha ha!

Så… när jag fick hem det så var jag också upprymd och väntade mig mirakel. Eller… jag vet inte vad jag förväntade mig men Dior står ju för lyx och serumets prislapp (som är ca 1300SEK) gjorde att jag direkt slutade med allt jag använde och gav mig på att använda den tills varje droppe är slut (vilket är ju ovanligt för oss skönhetsbloggare).

Är det slut då…Nää inte alls!! Efter 2 månaders användning så tröttnade jag helt enkelt! Såg absolut ingen förbättring och hade då även liiite mer finnar än vad jag brukar ha. Det enda som jag kan säga var bra med detta är fukten…men det sköter även apotekets hudserum galant och det kostar 7 gånger mindre!

Sen en sak till… har ni svårt för parfymerade krämer så ska ni skippa denna. Den är så parfymerad att om jag kramade min dotter tätt efter applicering så luktade hon såå mycket parfym att jag var tvungen att torka av henne (hon var 3-4 månader då).

Om ni ändå vill testa detta så finns det att köpa HÄR. Fler recensioner om detta finns bl a hos Littlemissconsumer

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4016

Ett svar till “Capture Totale One Essential Serum”

  1. Maria skriver:

    Samma tanke, lite trist på sådan dyr prislapp. Tack så mycket för länken, den gjorde mig jätteglad <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *